Hev/senk heis til kjøkkenbenk

GRANBERG HEV/SENK FOR BENKESKAP

Sidelift er en gulvmontert benkeheisløsning for hengende benkeskap. Skap kan henges under både deler av eller hele benken noe som gir mulighet  for stor lagringskapasitet. Heisbredde fra 990-3290 mm.

Baselift er benkeheisløsninger med stor fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. Tilleggsutstyr for integrering i benkeheisen som oppvaskkum, skuff i sarg, koketopp etc.

Baselift fås for høy eller lav sarg, for montering på vegg eller gulv, rett modell eller for hjørne. Heisen kan benyttes separat eller sammen med overskapsheiser for en komplett kjøkkentilpasning.

Skal man felle ned oppvaskkum eller ha skuffer i front velger man høy modell. Frontsarger monteres på benkeheisen og skjuler nedfelling av oppvaskkum og koketopp. Motorer, vann og avløp kan skjules bak dekkplater som hindrer at f.eks. rullestol setter seg fast i ledninger og skaper lekkasjefare. Samtidig blir det estetisk penere.

Motorene arbeider trinnløst og justerer arbeidshøyde raskt og stille. På undersiden av benkeheisfronten sitter det fastmontert klemsikring som hindrer klemfare.

Manulift er en kostnadseffektiv og fleksibel løsning som passer perfekt for steder der justering av høyden ikke skjer daglig. Knefri åpning under benk gir god plass til rullestol. Enheten kan utstyres med heldekkende dekkplater som skjuler veggen og installasjoner under benkeplaten.