• Ergonomiske hev/senk systemer

Ergonomiske hev/senk systemer

En enklere hverdag - ved bruk av hev/senk moduler for kjøkken, baderom, stellebord og garderobe.

Astec sitter i dag med betydelig kompetanse og erfaring etter mange år på markedet som eneleverandør av merkevaren Granberg heissystemer i Norge. Granberg er en svensk leverandør og produsent, som er kjent for god kvalitet og innovative produkter med fokus på sikkerhet, funksjonelle og mobile løsninger.

Det handler om å gjøre hverdagen enklere og mer tilgjengelig for alle, også de som sitter i rullestol eller har annen form for funksjonsnedsettelse og trenger hverdagen mer tilrettelagt, derav slagordet – En enklere hverdag.

Vi fokuserer på personlig service, god kunnskap om markedet med pålitelige produkter.

Vi har tett samarbeid med kommuner, NAV hjelpemiddelsentraler i hele Norge, sykehus, sykehjem, rehabiliteringssentre, Entreprenører, prosjektledere, kjøkkenforhandlere og brukere direkte.

Er du Proffkunde som skal levere anbud på omsorgsboliger, treningskjøkken eller for eksempel skolekjøkken og som ønsker veiledning, tegninger og pristilbud, så har du kommet til rett sted. Kontakt oss med din forespørsel, send en tegning eller beskriv ditt ønske så vi kan komme med forslag til løsninger for deg og ditt behov/ prosjekt. Vi er behjelpelige med alt fra opptegning til levering og montering med ett av markedets mest mobile systemer.

Nyheter

 • Kjøkkensortiment 2019

  Her kan du lese vår nye kjøkkenkatalog. 

   

  Les mer …
 • Ny kjøkkenøy

  Granbergs nye kjøkkenøy Centerlift med skap og knefri tilgang 

  Centerlift 6490 er en gulvmontert motordrevet kjøkkenøy for integrering av oppvaskkum og koketopp. Kraftfulle motorer og sterk konstruksjon tillater hengende benkeskap. Kles med deksel, fronter og benkeplate. Knefri side gir plass for sittende arbeid. Kompletter gjerne med minibenkeskap på hjul for avfallssortering.

  Les mer om Centerlift 6490

 • Ny gulvmontert benkeheis

  Granbergs nye benkeheis Sidelift er her! 

  Med Sidelift skapes fremtidens kjøkken nå. Den ergonomiske kjøkkenbenken har en smart konstruksjon som gjør den enkel å tilpasse et standardkjøkken for f.eks rullestolbrukere eller eldre. Benkeskap kan henges under både deler av eller hele benken noe som gir mulighet for stor lagringskapasitet. Ved endret behov kan man enkelt sette til eller fjerne skap. 

  Les mer om Sidelift