Ergonomiske hev/senk systemer

En enklere hverdag - ved bruk av hev/senk moduler for kjøkken, baderom, stellebord og garderobe.

Astec sitter i dag med betydelig kompetanse og erfaring etter mange år på markedet som eneleverandør av merkevaren Granberg heissystemer i Norge. Granberg er en svensk leverandør og produsent, som er kjent for god kvalitet og innovative produkter med fokus på sikkerhet, funksjonelle og mobile løsninger.

Det handler om å gjøre hverdagen enklere og mer tilgjengelig for alle, også de som sitter i rullestol eller har annen form for funksjonsnedsettelse og trenger hverdagen mer tilrettelagt, derav slagordet – En enklere hverdag.

Vi fokuserer på personlig service, god kunnskap om markedet med pålitelige produkter.

Vi har tett samarbeid med kommuner, NAV hjelpemiddelsentraler i hele Norge, sykehus, sykehjem, rehabiliteringssentre, Entreprenører, prosjektledere, kjøkkenforhandlere og brukere direkte.

Er du Proffkunde som skal levere anbud på omsorgsboliger, treningskjøkken eller for eksempel skolekjøkken og som ønsker veiledning, tegninger og pristilbud, så har du kommet til rett sted. Kontakt oss med din forespørsel, send en tegning eller beskriv ditt ønske så vi kan komme med forslag til løsninger for deg og ditt behov/ prosjekt. Vi er behjelpelige med alt fra opptegning til levering og montering med ett av markedets mest mobile systemer.

Siste nytt

 • Vi har flyttet

  Besøk oss i Kapellveien 18, 1410 Kolbotn

 • Ny manuell benkeheis

  Granbergs nye manuelle benkeheis Manulift 6350

     

  Manulift 6350 er en kostnadseffektiv og fleksibel løsning som passer perfekt der høydejustering av benkeplaten ikke skjer daglig. Høyden justeres ved hjelp av en sveiv som kan brettes unna etter bruk slik at det gir god arbeidssituasjon og plass for alle sittende brukere.

  Les mer om Manulift 6350 og 6380

 • Kjøkkensortiment

   

  Les mer …